All for Joomla All for Webmasters
×

Warning

Assign the component VirtueMart to a menu item

Despre Noi

AM STUDIO WEDDING SCHOOL ESTE TOT CE AI NEVOIE PENTRU A INVATA CUM SA IMORTALIZEZI CU SUCCES EVENIMENTE IMPORTANTE.

Cine Suntem?

Avem o experienta de peste 10 ani in domeniul videografiei de nunta si am participat la peste 300 de nunti si 150 de botezuri. Ne recomandă pasiunea si atentia pe care o acordam activitatii noastre, acesta fiind motivul pentru care rezultatele noastre sunt unele remarcabile.

Ce facem?

Suntem prima scoală de videografie de nunta din Romania si ne propunem sa te ajutam sa ajungi un videograf de succes! Timp de 15 săptamani iti punem la dispozitie aparatura de calitate, cursuri teoretice si practice, totul pentru ca tu să poti experimenta viata de videograf in adevaratul sau sens.

De ce facem asta?

Ne dorim să imbunatatim calitatea serviciilor de videografie de nunta si sa transformam videograful intr-un om de baza pentru o nunta reusita. Totodata, vrem să ne marim echipa, asa ca suntem in cautarea a doua persoane pasionate de aceasta activitate, pentru a se alatura echipei AM Studio.

Povestea mea

"Salutare! In vara acestui an, implinesc 10 ani de cand sunt in spatele aparatului de filmat, 10 ani in care am surprins emotii si sentimente la peste 300 de nunti si peste 150 de botezuri. De ce o scoala de videografie de nunta? Pentru ca am observat o deschidere mai mare a clientilor pentru zona de fotografie, in timp ce videografia de nunta ramanea undeva in umbra. "Sa fie cineva acolo care sa surprinda momentele esentiale". Eu cred ca acest lucru se datoreaza calitatii mediocre a continutului video cu care oamenii au fost obisnuiti ani de-a randul si asta cer, chiar si in 2017. Amintirea videografica a unei nunti trebuie sa fie cel putin la fel de vie ca cea fotografica, mai ales ca intr-un material video, pe langa simtul vizual este implicat si cel auditiv."

HARTA

Contacteaza-ne!

butonsuna pus in index.php din tema